Menu

Danmarksserietræner til FS Hashøj

image
28. november 2018 kl. 10:00
Der er fundet en ny træner til serie 4-holdet i FS Hashøj, som tidligere har trænet Danmarksserie.

Siden efterårssæsonens afslutning har FS Hashøj været på jagt efter en ny træner, der skal stå i spidsen for fodboldklubbens førstehold i serie 4, og nu er man klar med den nye mand. Det bliver Allan Mortensen, der de kommende to år får tjansen. ”Vi har snakket med flere spændende kandidater i processen, men ansættelsesudvalget var ikke i tvivl efter mødet med Allan. Der var rigtig god kemi, og hans kvalifikationer i forhold til jobbet, taler også for sig selv”, forklarer formand Nicolai E. Madsen.

Allan Mortensen kommer fra Nordsjælland, hvor han i en ung alder valgte at gå trænervejen, og også hurtigt opnåede A-licens i DBUs trænerlicenssystem. I sit virke som eliteungdomstræner kom han forbi klubber som Søllerød-Vedbæk, Lyngby Boldklub, Helsinge fodbold og FC Nordsjælland, ligesom han også har stået i spidsen for seniorerne hos Allerød FK i Danmarksserien. Som tiden og lysten til elitefodbold forsvandt og han samtidig bosatte sig i Sandved, droslede han ned og har senest været træner for Fuglebjerg/Sandved-Tornemark for nogle år siden.

”Ved vores møder med Allan, har hans faglighed fra de tidligere elitejobs skinnet igennem. Men også Allans værdier som menneske og træner passer godt i tråd med FS Hashøjs værdier. Vi ser meget frem til samarbejdet med Allan og forventer at det vil give et løft til hele klubben.” fortæller Nicolai E. Madsen. Allan kommer til at indgå i trænerteamet, som allerede består af andetholds- og målmandstræner Brian Houg og assistent Peter Larsen Til kampene hjælper Kim Boen Larsen andetholdet, og der mangler således kun en holdleder for førsteholdet i serie 4 for at trænerstaben er komplet.

Det bliver først i det nye år, at spillerne får mulighed for at hilse på den nye træner, når forberedelserne frem mod forårssæsonen begynder med generalforsamlingen og mønstring. Der er fortsat ikke fundet nogen dato, men det bliver meldt ud snarligt.