Menu

Efterårets sidste kampe

28. oktober 2018 kl. 17:45

I går lørdag d. 28. oktober, var der dømt topopgør i serie 4, da vi ved Dalmose Hallen tog imod den ubesejrede tredjeplads Suså IF. Det var dog ikke til at se ved spillet på banen. Vi sidder fra første fløjt af på det hele, og kommer også frem til chancer. Efter 7 minutter er det Martin Nikolajsen med en afslutning forbi mål efter en hurtig kontra. Og efter 11 minutter er det Tobias 'K' Weitmann, der får fyret et skud, inden Martin igen får afsluttet på en returbold efter et hjørnespark, der bliver reddet af en Suså-spiller på stregen. Efter 18 minutter kommer det forløsende første mål, da Martin sikkert sætter den ind fra kanten af feltet.

Desværre får Suså hurtigt udlignet efter venstreback Emil Winberg får spillet en for kort tilbagelægning til målmand Mads Merrild, som en Suså angriber kan opsnappe. Han udnytter kynisk den første chance, som Suså får i kampen. Emil får heldigvis hurtigt rettet op på fejlen ved at gå med i et fremstød, og slå et perfekt indlæg til Martin, som kan fordoble sin målscoring. Herefter satte kampen sig med os som de spilstyrende, men uden at komme frem til de helt store muligheder. Efter 38 minutter får Martin dog bolden i nettet igen, men der fløjtes for offside. Det blev dog startskuddet til et rent skydetelt, hvor vi blev farlige hele tiden. Det lykkes både Oliver Appeldorff og Alexandru 'Alex' Marchis at få scoret, således at vi kan gå til pause med en komfortabel føring på 4-1.

Anden halvleg starter, hvor første sluttede med os i boldbesiddelse. Efter 56 minutter spiller Martin Nikolajsen et kort hjørnespark til Tobias 'K' Weitmann og får bolden igen. Han tager et træk ind i banen, og sætter sikkert bolden over i modsatte målhjørne, og får således scoret sit hattrick. Få minutter senere bliver K nedlagt i feltet, og dommeren fløjter for straffe. K sparker selv, men et sløjt forsøg bliver parreret af målmanden. Heldigvis lander den for fødderne af K selv, som let kan trille bolden ind.

I situationen med straffesparket modtager Suså et gult kort, og da de minuttet efter modtager endnu ét for at sparke bolden væk, er vi pludselig to mand i overtal. Desværre, får vi ikke spillet bolden hurtigt nok rundt til, at vi får udnyttet det. I slutningen af overtalsperioden begår indskiftede Malthe Nordskov så et hårdt frispark, som dommeren ovenikøbet takserer til et gult kort. Frisparket bliver slået indover, og et passivt forsvar og målmand lader Suså score deres andet mål på deres anden chance i kampen. Det ændrer dog ikke på, at vi på dagen er klasser bedre end Suså. Der bliver ikke scoret yderligere i kampen, og vi kan således gå på vinterpause på en førsteplads. Da Høng GF samtidig tabte til Kr. Helsinge IF har vi hele 6 point ned til andenpladsen, og 8 point ned til netop Suså på tredjepladsen, som ikke giver oprykning.

I dag var det så serie 5-holdet, som skulle slutte efteråret af med en kamp mod Næstved FC 77, som ligesom os selv ligger i midten af rækken. I kampen var det også to utroligt jævnbyrdige hold, som forsøgte at holde varmen i senefteråret. En halvkraftig vind på langs af banen gjorde dog ikke noget godt for spillet. Vi startede med modvinden, og det betød, at bolden døde meget, når den kom op i luften. Da vi samtidig ikke havde evnerne til at spille langs jorden, kom vi reelt set ikke i nærheden af Næstveds mål. I den anden ende lukkede vi til gengæld også ned for Næstved, som heller ikke kom frem til de store muligheder, og hvis de endelig gjorde, så var målmand Emil Winberg på plads. Efter en halv times spil, bliver vi dog overspurtet i højre forsvarsside, og Næstved kan score første halvlegs enlige mål.

I anden halvleg har vi fordel af medvinden, og det udnytter vi til at lægge et tungere pres på Næstved FC. Vi får dog ikke spillet chancerne store nok, og afslutter ofte fra kanten af feltet uden den fornødne kvalitet. I den anden ende lever Næstved fortsat på kontraer, og efter en times spil udmønter det sig i et indkast, som bliver kastet ind i feltet. Her opstår der tumult omkring nedfaldsbolden, hvor vi ad flere omgange ikke får sparket bolden væk. Det hele ender med, at en Næstved-spiller kan sætte bolden ind til en 2-0 føring. Målet betød blot, at vi arbejdede endnu hårdere end før, og med et kvarter igen, får indskiftede Kristoffer 'Stoffer' Jacobsen endelig reduceret. 10 minutter før tid må venstreback Mikas Kyed udgå med en skade, hvilket betød 2-metermanden Tobias Dixen kom ind på toppen igen, og vi gik over til et 3-mandsforsvar i jagten på en udligning. Med fem minutter igen kan Tobias 'K' Weitmann så servere bolden for Stoffer, som sikkert scorer sit andet mål og udligner Næstveds føring. Vi holder fast i 3-mandsforsvaret og satser det hele på at vinde kampen. I de døende sekunder har vi også muligheden med et hjørnespark. Men bolden ryger forbi, og i stedet kan Næstved slå en lang bold, som bliver forlænget og ender med en friløber. Desværre udnytter de muligheden, og kan med kampens sidste boldberøring bringe sig foran 3-2.

FS Hashøj 6 - 2 Suså IF