Menu

FS Hashøj går på jagt efter ny træner til serie 4

image
30. oktober 2018 kl. 10:00

Den sidste kamp i efteråret er netop spillet, og spillerne er gået på en velfortjent vinterpause, mens der i kulissen allerede arbejdes med forberedelserne til den kommende sæson. Her skal vi blandt andet i gang med at finde et nyt trænerteam til førsteholdet i serie 4, da klubben har valgt at stoppe samarbejdet med træner Kenneth Mortensen.

”Vi må erkende, at matchet mellem spillertrup og træner ikke har fungeret optimalt. Der har været en stor udskiftning af spillere gennem det sidste år, og det har bestemt ikke gjort betingelserne lette for Kenneth i hans første seniorjob.” forklarer Nicolai Madsen, der er formand i FS Hashøj.

Nye input er nødvendigt

FS Hashøj har været særdeles tilfredse med Kenneth Mortensens engagement og indstilling til arbejdet i klubben under hele forløbet, hvor det også er blevet til nogle rigtig gode resultater i serie 4, og med rette kan forvente at rykke op i serie 3 til sommer.

”Men vi har vurderet, at truppen har brug for nye input og ny energi. Og for at give afløseren det bedste afsæt foretager vi skiftet i vinterpausen, hvor der er en god lang opstart inden første kamp i forårssæsonen, og hvor nye taktiske tiltag lettere kan implementeres i serie 4. På den måde kan det nye trænerteam bedst lære spillerne at kende”, fortæller Nicolai Madsen.

FS Hashøj vil i den forbindelse gerne sige et stort tak til Kenneth Mortensen for indsatsen og ønske ham god vind fremover.