Menu

FS Hashøj søger førsteholdstræner med fokus på udvikling

image
31. oktober 2018 kl. 10:00
FS Hashøj ønsker en træner med fokus på udvikling, klubliv og det sociale omkring en trup.

FS Hashøj med base i Sørbymagle ved Slagelse søger førsteholdstræner til klubbens hold i serie 4 fra primo/medio januar 2019. Vi ønsker en træner med fokus på udvikling, klubliv og det sociale omkring en trup, men som samtidig er taktisk skarp, og kan få taktikken videreformidlet til truppen.

Truppen består fortrinsvis af nogle unge spillere efter et halvt U19-hold rykkede op i sommer, men hvor der dog også er nogle spillere med mere erfaring. Derfor vil fokus fremadrettet ligge på udvikling af unge spillere og en fortsat stabilitet omkring resultaterne, så vi indfrier den klare forventning omkring oprykning til serie 3. Ligesom spillerne skal udvikles, skal klubbens trænere også udvikles med relevante kurser og seminar.

FS Hashøj er en velfungerende klub, som lægger stor vægt på socialt samvær og sammenhold, der skal være med til at skabe fundamentet for en succesfuld serieklub, hvor spillere, trænere og bestyrelse er villige til tage de ekstra meter for hinanden. Det betyder også, at baglandet er i orden med en solid bestyrelse, der gør alt, hvad den kan for at støtte op om klubbens hold.

FS Hashøj har i øjeblikket et seniorhold i serie 4 og et seniorhold i serie 5 under DBU Sjælland, hvor vi i serie 4 ligger på en klar førsteplads med henholdsvis 6 og 8 point ned til de nærmeste forfølgere. Klubben holder til ved Sørbyhallen, hvor vi deler faciliteter med Sørbymagle IF, der tager sig af børne- og ungdomsfodbolden, mens FS Hashøj tager sig af de ældste ungdomsårgange og opefter.

Det nuværende trænerteam består af en andetholdstræner, som også har erfaring med målmandstræning, en holdleder til andetholdet, samt en træner, som giver en hånd med til træning, og indtil nu har stået for opvarmning. Vi håber, at finde en ny træner med en positiv tilgang til tingene og lyst til at være en del af vores fællesskab.

Vil du vide mere om FS Hashøj og trænerjobbet, kan du kontakte formand Nicolai Madsen på tlf. 60 16 10 57, næstformand Jacob Thane på tlf. 30 53 14 99 eller skrive til os på nmadsen@fshashoj.dk. Du kan også se mere om klubben på www.fshashoj.dk eller www.facebook.com/fshashoj.

Luk