Menu

Markant skikkelse i FS Hashøj fylder 30 år

18. august 2018 kl. 10:00

På dagen, hvor vi tager hul på den nye sæson, er det også blevet tid til at hylde endnu en betydningsfuld person i vores klubhistorie. Martin Rugbjerg kom til klubben i 2005 sammen med en stor årgang drenge fra IF62. Her er det som tiden er gået blevet 190 kampe og 42 mål, som er en blanding af både første- og andetholdskampe. Han har specielt været en markant skikkelse på andetholdet, hvor han af sine medspillere er blevet valgt til årets fighter i både sæsonen 2007 og i sæsonen 2011/2012, og som årets spiller i 2012/13. Han er en teknisk god spiller, som fra sin position på den centrale midtbane suger boldene til sig og fordeler dem på banen - ofte i et forsøg på at slå den afgørende guldbold.

Som årene er gået og arbejdet i de sjællandske supermarkeder har taget for meget tid, er der desværre blevet mindre tid til at spille fodbold. Så når Rugbjerg endelig er med, er luften til at løbe blevet mindre. Til gengæld er han så begyndt at snakke mere med sine modspillere på banen. På den konto er han formentlig den spiller i FS Hashøjs historie, som har trukket flest gule kort til modstanderne. Omvendt, er det også blevet til en del kort til ham selv, når han "snakker" med dommeren. Værst var det i en indbyrdes træningskamp mellem første- og andetholdet, hvor han fik brokket sig til et rødt kort.

Rugbjerg har også været aktiv i bestyrelsen, hvor han blev valgt ind i 2013 og stod som sponsoransvarlig, indtil han stoppede ved udgangen af 2015. Derudover, har han været med til at starte FS Hashøjs fiskerklub, FS Angry Fishing, op og er fortsat med på den årlige fisketur til Sverige. Da vi afholdte fisketur for alle klubbens medlemmer i 2012, var Rugbjerg selvfølgelig også med - og (selvfølgelig) vandt han også præmien for flest fangede fladfisk med 5 ud af 20 fangede.

Fra hele FS Hashøj skal der lyde et tillykke med de 30 år, brylluppet og barnedåben, Rugbjerg! ????

 

Udgivet d. 18. august 2018

Luk