Menu

Vi skal en tur i skoven

image
29. oktober 2018 kl. 17:00
Endnu en gang skal vi en tur i skoven for at hjælpe med at sende juletræer til Sydeuropa.

Der er blevet fløjtet for sidste gang i efteråret, og spillerne kan lægge fodboldtøjet væk for en stund. De kan så i stedet for trække i arbejdstøjet, for det er blevet tid til, at vi skal i skoven igen, hvor vi hygge os med at sørge for juletræer til Sydeuropa.?Det sker lørdag d. 10. november og lørdag d. 17. november. Vi starter kl. 8 ved Savværket, og stopper omkring 15-16 tiden, når der ikke er mere arbejde tilbage.

For alle de uindviede, så handler det kort fortalt om, at vi udfører noget arbejde for skovfogeden, og på den måde tjener nogle penge til klubben. Det er det her frivillige arbejde (sammen med det frivillige arbejde ved Sørbymarkedet), som får en klub som FS Hashøj til at køre rundt.

Selve arbejdet foregår i Lorup Skov, og består i at slæbe juletræer ud i sporene, så traktorerne kan læsse dem, klippe de nederste grene af, skrue holdere i bunden af juletræer og/eller nette dem. Det er forskelligt fra område til område, hvilke af opgaverne vi skal udføre.

For at give en lille gulerod til dem, som tager med ud og hjælper klubben, bruger vi nogle af pengene på at holde et socialt arrangement for alle dem, som har hjulpet. Vi har tidligere været sammen inde og se Brøndby- og FCK-kampe, i biografen eller til Grøn Koncert. Sidste år vi vi i LegeJunglen og prøve alt deres polterabend-gejl, f.eks. MEGA bordfodbold og LaserGame.

Så hvis man har lyst til at hjælpe klubben, og få mulighed for at komme med til et socialt arrangement, så tøv ikke med at melde dig til - alle er velkomne! Jo flere vi er, jo sjovere bliver det også. Tilmeldingen foregår ved bestyrelsesmedlemmerne Tim Madsen (tlf. 20 56 24 53) eller Jeppe Björklund (tlf. 20 70 85 04). De er også behjælpelige med eventuelle spørgsmål.