Menu

FS Hashøj scorer mål nummer 2000

image Næstformand Peter Sørensen overrækker 2000-trøjen til Victor Nielsen for at have scoret klubbens mål nummer 2000.
16. maj 2019 kl. 17:00
FS Hashøj nåede en særdeles skarp målepæl i efteråret, da klubbens mål nummer 2000 blev scoret.

FS Hashøj nåede en særdeles skarp målepæl i efteråret, da klubbens mål nummer 2000 blev scoret. Målet blev scoret af unge Victor Nielsen d. 23. september i 9-0 massakren mod Skælskør BI. Til kampen i lørdags mod Stenlille IF fik Victor endelig overrakt en trøje af klubbens næstformand Peter Sørensen for bedriften.

Målet mod Skælskør var Victors hidtidige eneste mål, men han fik udbygget kontoen med scoring både fredag og lørdag. Det har taget noget tid, før Victor har deltaget i en hjemmekamp, hvor han kunne modtage trøjen, så måltotalen for FS Hashøj er allerede oppe på 2076. I anledning af milepælen er vi dykket ned i statistikken og har set på, hvem vi har scoret alle de mål imod.

Statistikken er startet fra 2003, hvor vi scorede 96 mål i løbet af året. Som det fremgår af oversigten til højre, er det kun én gang siden hændt, at et kalenderår er gået, hvor vi har scoret under 100 mål. Det var i 2016, hvor det endte med nedrykning for andetholdet. Året med klart flest mål var i 2008, hvor det blev til 182 mål. Årsagen til de mange mål var formentlig, at klubben i det år havde hele tre senior hold - indrangeret i serie 3, 4 og 5.

Skælskør BI er med 41 kampe det hold, som vi har spillet flest kampe imod. Der er samtidig også det hold, vi har scoret flest mål imod med 102 mål. På en andenplads kommer rivalerne fra Boeslunde BK med 84 mål. Lørdagens modstander i Kr. Helsinge har vi det særdeles godt imod, da vi i gennemsnit scorer 4 mål imod dem per kamp. Det højeste gennemsnit er dog Tømmerup GU, hvor vi i det eneste opgør hidtil besejrede dem med 12-2.

Cirka halvdelen af de 2076 mål er blevet scoret af de ti mest scorende i FS Hashøjs historie, mens de resterende 1021 mål fordeler sig ud på andre spillere. Den største målsluger er selvfølgelig Martin Nielsen med 294 mål. I 785 kampe er 30 blevet vundet på taberdømte modstandere, hvilket giver en 3-0 sejr. Altså kan skrivebordet notere sig for hele 90 scoringer. Markspilleren med det dårligste målsnit (men dog mål) er Ruhne Kirkeby med ét enkelt i 79 kampe, hvor Christian 'Knakke' Knakkergaard følger tæt efter med ét mål i 76 kampe. Også Heine 'Don' Østergaard udmærker sig med bare fire mål i 300 kampe.

Luk