Menu

Oprykning til serie 3

image
21. maj 2019 kl. 10:00

I weekenden blev oprykningen til serie 3 sikret. Det skete med en stensikker 5-1 sejr over Kr. Helsinge IF. Vi er dermed tilbage i serie 3 efter kun et enkelt år nede i serie 4. Da nærmeste forfølger Høng GF samtidig tabte til Tårnborg IF, ender vi også på førstepladsen, og skal dermed ud og spille om Sjællandsmesterskabet.

Oprykningen var en perfekt afslutning på en helt fantastisk dag ved Sørbyhallen. Sørby Fodbold havde nemlig Store Kampdag, hvor alle klubbens hold spillede i løbet af dagen, ligesom der var både kage- og grillbod. Målscorerne i kampen var Casper Passer, Tobias Dixen og Tobias 'K' Weitmann med hver et mål, mens Martin 'Store' Nikolajsen blev dobbeltmålscorer.

Der var selvsagt stor oprykningsfest blandt spillerne om aftenen, så det var en noget presset spillertrup, som mødte op til kamp søndag morgen. Her skulle man hjemme ved Dalmosehallen spille mod FC Storebælt. Det blev til et hæderligt nederlag på 3-2, efter en gedigen skideballe af træner Brian Houg i pausen til de tømmermændsramte spillere.

Luk