Menu

Sæsonafslutning 2019

image
19. juni 2019 kl. 10:00
Der er blevet holdt afslutning i seniortruppen, og uddelt de traditionsrige kåringer.

De værste efterdønninger fra afslutningsfesten på Nattoget i går er så småt ved at være væk. Det er nok for det bedste, at der ikke bliver rapporteret nærmere om, hvad der er foregået. Dog blev der traditionen tro uddelt diverse priser

Årets Topscorer

Vi starter med årets topscorer, som gik til Martin ‘Store’ Nikolajsen. Han har i løbet af sæsonen scoret 23 mål i lige så mange kampe, hvor han specielt i kampen mod Holmegaard GB i serie 5 lynede med hele 7 mål.

Årets Fightere

I løbet af sæsonen stemmer spillerne efter hver kamp på kampens spiller, og når sæsonen er færdig, bliver den spiller med flest stemmer kåret til årets fighter. Denne titel snuppede Martin Nikolajsen på klubbens førstehold. Her var det især to pragtkampe i efteråret mod FST Fodbold og Fodboldklubben Sorø Freja, som gjorde udslaget.

Årets fighter på andetholdet bliver Tobias Dixen, som i efteråret blev klubbens helt egen Peter Chrouch-kopi i angrebet. I hans 6 kampe for andetholdet lykkedes det ham at score et enkelt mål, men hvor indsatserne i front alligevel kastede stemmer af sig. Dog var det i 9-0 sejren over Skælskør der gav flest stemmer, hvor Dixen med stor utilfredshed spillede midterforsvarer, men leverede en pragtpræstation. I foråret har han dog høstet flest stemmer, efter han er blevet rykket ned som centralmidtbanespiller. Hans bedste præstation var i kampen mod Eggeslevmagle IF, hvor han klart blev kåret til kampens spiller og krydrede indsatsen med en scoring.

Årets spiller på andetholdet

Årets spiller bliver altid valgt af træneren, som i samarbejde med hans assistent udvælger vinderen. I sæsonen 2018/19 faldt valget på Peter 'Pets' Sørensen. Igennem sæsonen har flere førsteholdsspillere hjulpet til på andetholdet, og de har naturligvis imponeret og været godt spillende. Træner Brian Houg lagde derfor i udvælgelsen vægt på, at det var en spiller, som primært var andetholdsspiller, der blev valgt. Og med sine 17 kampe i denne sæson er Pets faktisk den spiller, som har spillet klart flest kampe i serie 5.

I de 17 kampe er det lykkedes forsvarsspilleren at score hele to mål, når han får sneget sig med frem på dødbolde. På trods af det høje målsnit lagde Houg dog mere vægt på, at Pets altid går forrest i kampene og følger de dessiner der kommer fra trænerbænken, da der skulle vælges en spiller.

Årets spiller på førsteholdet

Vi mangler den sidste pris, men måske den med mest prestige. Der er selvfølgelig tale om årets spiller på førsteholdet, som bliver uddelt af førsteholdstræneren i samråd med hans assistenttræner. I sæsonen 2018/19 blev årets spiller på førsteholdet Markus Appeldorff.

Det er Markus' første hele sæson, hvor han startede ud som angriber. Han nåede at spille fire kampe på toppen med lige så mange mål til følge. I resten af sæsonen har han spillet hans vante position i midterforsvaret, hvor han trods hans unge alder har haft en vigtig rolle.

Markus' bedste kamp i foråret har været imod Kr. Helsinge IF, hvor han lukkede rækkens topscorer fuldstændig ned. Men også i kampen mod Skælskør BI var han kampafgørende. Bagud 2-0 med 25 minutter tilbage blev Markus sat frem som angriber. Det lykkedes ham med en aggressiv og målsøgende spillestil at score to mål, og vende kampen til vores fordel. Træner Allan Mortensen lagde netop også vægt på den store betydning, som Markus har haft for både holdet, men især forsvaret i forårssæsonen - på trods af hans bare 17 år.

Luk