Menu

Sæsonstart

image
05. april 2019 kl. 15:00
Seniortruppen er klar til forårssæsonen i FS Hashøj.

Efter en lang vinteroptakt, så starter forårssæsonen endelig i denne weekend. Lørdag lægger førsteholdet ud, når Team AS kommer på besøg ved Sørbyhallen. Der er kampstart kl. 13.00. Som førerhold i serie 4 har vi igennem vinteropstarten spillet mod en masse serie 3 hold, som vi for det meste har spillet lige op med. Det bliver derfor interessant at se, om det også kommer til udtryk, når vi skal være spilstyrrende mod et midterhold i serie 4. Første opgør mod Team AS i efteråret endte med en stensikker 6-0 sejr. Så der er noget at leve op til for holdet i morgen, når første kamp på vejen mod oprykning fløjtes op.

Andetholdet starter også sæsonen med en hjemmebanekamp. Det sker søndag, når de tager imod Ørslev-Bjerge IF, som er genopstået efter halvandet år uden seniorfodbold. Opgørene imod ØB er altid intense, hvor flere spillere igennem årene er skiftet frem og tilbage imellem klubberne. Det er også tilfældet inden søndagens opgør, hvor det bliver et gensyn med kendte ansigter. Desværre har ØB haft overtaget på vores andethold de seneste år. Vi skal således helt tilbage til september 2012 for at finde vores seneste sejr. Der er altså en hel del på spil, når der sparkes op kl. 12.00.

Så kom ud i weekendens flotte vejr og støt drengene i forårets første kampe. Der er i hvert fald lagt op til nogle særdeles interessante opgør.

 
Luk