Menu

Serie 3-hold trækkes fra turneringen

image
25. september 2019 kl. 10:00

Det er med meget stor beklagelse, at vi desværre må trække vores serie 3-hold for resten af turneringen. Det er bestyrelsen og trænerne i samråd, der har taget den svære beslutning. Der er simpelthen forsvundet for mange spillere, så det har været en stor opgave hele efteråret at samle to hold til weekenderne. Specielt førsteholdet har været ramt af manglende spillere. Nogle er flyttet for at studere, mens andre har fået arbejde, som gør de ikke kan spille kampe om lørdagen.

Det er for det meste lykkedes at stille hold, men kun ved at gøre brug af fem gengangere på holdene. Men det koster så nu i form af mange skader, og lav energi i kampene - og vil ikke være holdbart i længden. Så vi har måtte træffe den tunge beslutning at trække ét af holdene, og har fået dispensation til at det bliver serie 3-holdet, da de tilbageværende spillere ikke har niveau til serie 3.

Beslutningen gør, at der forhåbentlig bliver frigivet lidt mere energi i bestyrelsen, blandt trænerne og i spillertruppen, da der ikke skal bruges lige så meget tid og så mange kræfter på at sætte to hold til hver weekend. Vi håber på, at dette blot er et midlertidigt tilbageslag, og vi inden for en overskuelig fremtid igen kan have to hold. Trækningen af holdet kommer ikke til at få konsekvenser for serie 5-holdet. Vi kan stadig rykke op i foråret til serie 4.

Hvis man har nogen spørgsmål til ovenstående, så er man velkommen til at kontakte klubbens næstformand Peter Sørensen.

Luk