image
28. juni 2019 kl. 10:00
Som serie 4-puljevinder har vi deltaget i slutspillet for Sjællandsmesterskabet. Det endte med en flot andenplads.

Vi har på de sidste syv dage spillet tre kampe i Sjællandsmesterskabet for serie 4-klubber. Det kvalificerede vi os til ved at slutte på førstepladsen i vores pulje.

Vi startede torsdag d. 20. juni med at tage på en udebanetur til Ballerup Boldklub. På deres holdkort kunne man tælle flere hundrede divisionskampe. Så for at have en chance imod forårets klart hårdeste modstander, var opskriften fra førsteholdstræner Allan Mortensen da også klar: “Stå godt i kæderne og levér en fokuseret indsats“. Det lykkedes drenge med til fulde, og de leverede en af de bedste præstationer i FS Hashøjs historie. Desværre var det ikke nok, og kampen endte med et tæt nederlag på 2-1, men hvor vi var meget tæt på uafgjort.

Efter kampen blev Ballerups holdkort tjekket, og der fremgiv ikke mindre end ni spillere fra klubbens serie 2-hold, og som dermed var ikke-spilleberettigede til kampen. Det faktum, at Ballerup stillede op med så mange serie 2 spillere gør kun spillernes indsats endnu mere imponerende. Vi nedlagde derfor en protest ved DBU Sjælland, som Ballerup Boldklub valgte ikke at anke.

Dermed var vi klar til søndag d. 23. juni at spille hjemme ved Dalmosehallen imod BK Vest, Rødovre. Det blev en noget mere lige kamp, hvor vi fik mere gang i vores eget spil. Første halvleg er vi bedst og kan fortjent gå til pause med en 3-1 føring. I anden halvleg mister vi koncentrationen og trækker os for langt tilbage på banen.

Om det var træthed efter kampen i torsdags, skal være usagt, men det betyder i hvert fald, at BK Vest kan udligne til 3-3 ganske kort før slutfløjtet. Men drengene får hanket op i sig selv og Nicolai Hansen får scoret endnu en gang til resultatet 4-3 til stor glæde for de mange fremmødte tilskuere.

Finalen blev spillet i onsdags d. 26. juni på udebane imod Vordingborg IF. Klubben havde arrangeret en bus til spillerne, og der var i dagens anledning linjedommere til kampen. Så det var nogle væsentlig andre omstændigheder, end vi er vant til.

Desværre, så viste det sig hurtigt, at tre kampe på syv dage var for meget. Der var ikke mange kræfter tilbage i drengene. Samtidig viste Vordingborg, at de kunne spille noget meget flot fodbold. Det hele ender dermed med et nederlag på 4-1, og nogle fortjente sølvmedaljer til en alligevel skuffede flok spillere.

Der var rigtig mange fra FS Hashøj, som havde taget den lange tur ned til Vordingborg for at se kampen på en hverdagsaften. Antallet af tilskuere blev rost af Vordingborg IF, ligesom også førsteholdstræner Allan Mortensen bemærkede det: "Det var et rigtig flot fremmøde, og folkene på lægterne var med til at løfte spillernes niveau. Tak for støtten til alle."