Menu

FS Hashøj starter op med børnefodbold

image
03. juli 2020 kl. 08:00

De sidste 20 år har FS Hashøj været en seniorklub med enkelte ungdomshold undervejs. Det bliver nu ændret efter man er blevet enige med IF62, Dalmose om at overtage deres børnehold og arbejde henimod en fusion af de to fodboldklubber til næste års generalforsamlinger. Det blev besluttet i sidste uge af to enige bestyrelser i FS Hashøj og IF62, hvor man ser fornuft i at samle bestyrelsesarbejdet i kulisserne med f.eks. at finde trænere, sponsorer, frivillige osv.
Vi ville selvfølgelig helst have haft en fodboldafdeling i IF62, men som det ser ud med børnegrundlaget i området for Dalmose/Flakkebjerg og Sørbymagle, er den bedste løsning at få samlet fodbolden under én forening. På den måde kan der fortsat blive spillet fodbold i Dalmose.” fortæller formand for IF62 Jeanne Davidoff.

FS Hashøj overtager dermed IF62s børnespillere i årgangene 2011 til 2014. De spiller og træner allerede i både Dalmose og Sørbymagle, ligesom FS Hashøj har en tilknytning til begge steder. Så fusionen kommer ikke til at betyde, at FS Hashøj nu rykker til Dalmose.
Vi vil fortsat være en klub for hele området, ligesom vi har været det på seniorniveau i mange år. Nu er muligheden der for også at blive det på børneårgangene, og det glæder vi os til.” forklarer formand Peter Sørensen.

Det er ikke kun planen at starte op med det nuværende børnehold. Der er nemlig allerede begyndt at træne endnu yngre børn med, som også skal have et hold at spille fodbold på. Der ligger også planer om at starte et ’Bold & Bevægelse’-hold op for de 2-4-årige børn sammen med deres forældre, ligesom der er tilmeldt et Old-Boys/senior 8-mandshold til efteråret.
Det her skulle gerne være startskuddet til en opblomstring af fodbolden i området - ikke kun for børnene, men for alle aldersgrupper”, fortæller Peter Sørensen.

Både børneholdet og seniorholdet kommer til at træne hele sommeren. Seniorholdet træner tirsdag og torsdag fra kl. 19-21 ved Sørbyhallen, mens børneholdet træner mandag kl. 16.30 til 17.30 ved Dalmosehallen og torsdag kl. 16.30 til 17.30 ved Sørbyhallen. Nye spillere er velkomne til at komme forbi og helt uforpligtende prøve at træne med hen over sommeren. Der vil løbende blive meldt ud omkring nye tiltag som f.eks. Bold & Bevægelse.

Hvis man har nogen spørgsmål til nyheden, så er man velkommen til at kontakte klubbens formand Peter Sørensen.

Luk