Menu

Eget boldrum i Sørby-kælderen

image
28. april 2023 kl. 09:56
Der er efter lang tid endelig blevet etableret et boldrum til FS Hashøj i boldkælderen under Hvilebjergskolen

Det har igennem flere år været et ønske fra bestyrelsen at lave et egentligt boldrum i kælderen i Sørbymagle. Det var en udfordring i hverdagens træning, at alle materialerne lå låst inde skabe. Det var uoverskueligt og besværligt at have alle stumperne ind og ud hele tiden. Drømmen var at forvandle et område i kælderen, som mest blev brugt til opbevaring af græsfrø og ubrugte, gamle mål til ét stort boldrum. Det krævede, at der blev sat en skillevæg op, så området blev adskilt fra resten af kælderen.

Den drøm har jem & fix's koncept 'I fixer, vi støtter' gjort til virkelighed. De har støttet projektet med alle materialerne, mens gode frivillige har stået for selve arbejdet. 'I fixer, vi støtter' er et koncept, der går ud på at støtte lokale ildsjæle i det danske foreningsliv.

"Hos jem & fix hylder vi det lokale engagement, ildsjælene, kreativiteten og lysten til at skabe noget sammen. Derfor sætter vi fokus på de store og små fix det selv-projekter, der findes rundtomkring i landets mange lokale foreninger, klubber og andre fællesskaber. Så længe man fixer det selv, kan man søge støtte, og vi sætter stor pris på at hjælpe foreningerne i mål med deres projekter", fortæller Anna Paludan, marketing & e-commerce chef i jem & fix. 

Der er blevet taget billeder undervejs i processen til inspiration for andre tilsvarende projekter. Dem kan du se i nedenstående galleri.

Har du spørgsmål til 'I fixer, vi støtter', er du velkommen til at kontakte content coordinator Malin Tran på jemfix@dxglobal.com

Luk