Menu

Godkendt som DBU Børneklub

image Onsdag d. 8. marts 2023 fik vi det fysiske bevis på, at vi er godkendt som DBU Børnklub
11. marts 2023 kl. 09:29
FS Hashøj har fået DBUs kvalitetsstempel som DBU Børneklub

Vi kan nu kalde os DBU Børneklub!

Igennem det sidste år har vi arbejdet på at få DBUs kvalitetsstempel som DBU Børneklub. Det er nu lykkedes, og i onsdags fik vi det fysiske bevis på det. Med vores nye titel viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn.

Indtil videre har arbejdet med DBU Børneklub betydet, at vi

  • prioriterer børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk
  • har vedtaget en børnepolitik
  • har en børneudviklingstræner til at støtte klubbens trænere
  • tilslutter os DBUs børnesyn

Fremadrettet vil vi fortsat styrke kvaliteten i træningen med tilstrækkelige hænder i form af trænere og andre frivillige. Ligesom vi skal brede børnesynet og børnepolitikken ud til klubbens trænere og forældre, så det bliver en integreret del af klubbens børnefodbold. Du kan læse mere om vores børnefodbold, DBU Børneklub, DBUs børnesyn og klubbens børnepolitik her på vores hjemmeside

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i FS Hashøj gerne bidrage til, og at blive DBU Børneklub er første del af det.

Luk